The Darkside Detective: Season 2 komt naar de Nintendo Switch

We moeten alleen nog wel eventjes wachten.

The Darkside Detective kwam begin dit jaar beschikbaar voor de Nintendo Switch. In de tussentijd heeft de ontwikkelaar niet stil gezeten en een kickstart campagne opgestart voor een vervolg op de game. Deze heeft inmiddels het doel van 35 duizend euro bereikt. The Darkside Detective: Season 2 zal verdergaan waar het eerste deel is geëindigd en brengt de helden, Detective McQueen en zijn sidekick Dooley terug naar het paranormale. De eerste trailer kun je hieronder bekijken.

The Darkside Detective: Season 2 verschijnt in het eerste kwartaal van 2020 voor onder ander de Nintendo Switch.

Jordy Blanken

Al op een vrij jonge leeftijd kwam ik via mijn neef in aanraking met Nintendo via de Wii en de Nintendo DS. Ik was direct erg geïnteresseerd in het merk en deze interesse is in de afgelopen jaren alleen maar sterker geworden.

Geef een reactie