Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nintendo Switch Online NES-applicatie krijgt eerste update

Met een hele bijzondere versie van The Legend of Zelda.

Met een hele bijzondere versie van The Legend of Zelda.

Vanaf vandaag kunnen Nintendo Switch Online-abonnees aan de slag met drie nieuwe games in de NES-applicatie. Nintendo heeft NES Open Tournament Golf, Solomon’s Key en Super Dodge Ball toegevoegd aan de selectie.

Vreemd genoeg lijkt er ook een nieuwe versie van The Legend of Zelda te zijn opgedoken. De game heet The Legend of Zelda – Living the life of luxary en wordt geclassificeerd als een ‘speciale’ editie van de originele game. Uit de beschrijving valt op te maken dat je in deze versie van The Legend of Zelda begint met alle uitrusting en een goedgevulde beurs. De officiële beschrijving luidt als volgt:

In this souped-up version of The Legend of Zelda, you’ll start with a ton of rupees and items! You’ll begin with all equipment, including the White Sword, the Magical Shield, the Blue Ring, and even the Power Bracelet. But if Ganon’s still giving you a hard time, the power of money will overcome! Just buy yourself some more items and give it another shot! Beating the game once grants you access to a more difficult version of the game called Second Quest.