Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Ninjin: Clash of Carrots krijgt gratis demo

Ken jij Ninjin: Clash of Carrots al? De ontwikkelaar brengt de game nu onder de aandacht met een demo, trailer en een leuke korting!

Vandaag hebben Pocket Trap en Modus Games verschillende acties gestart om Ninjin: Clash of Carrots wat zichtbaarder te maken. Eén van die acties is een gratis verkrijgbare demo. 

Ninjin: Clash of Carrots is begin deze maand uitgekomen. We schreven destijds al een artikel om de release van deze game te vieren. Het lijkt alsof de ontwikkelaars niet blij zijn met de hoeveelheid verkopen tot nu toe. Om deze verkoop te stimuleren zijn er vandaag verschillende acties gestart om de game onder de aandacht te brengen.

Voor veel gamers de meest interessante promotionele actie is de gratis verkrijgbare demo. Wanneer je in de eShop zoekt op Ninjin: Clash of Carrots zal je niet langer alleen de volledige game aantreffen. Vanaf vandaag is er namelijk ook een demo-versie te vinden. Zo kan je gratis kijken of je het spel wat vind.

Als je enthousiast bent geraakt door de demo is er meteen een andere leuke actie. Het spel is nu namelijk te verkrijgen met 25% korting. In plaats van €14,99 betaal je nu slechts €11,24 voor dit spel. Deze aanbieding loopt tot en met 17 oktober, je moet dus niet te lang twijfelen!

Tot slot is er vandaag ook een accolades trailer uitgebracht. Hierin vertellen verschillende nieuwssites en game reviewers wat zij van dit spel vinden. Bekijk deze trailer hieronder, enthousiast geworden? Vergeet dan niet de demo te downloaden uit de Nintendo eShop.