Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe informatie over Mythische Pokémon Meltan

Pokémon Let's Go
Kom erachter hoe je dit bijzondere wezentje kan bemachtigen.

Kom erachter hoe je dit bijzondere wezentje kan bemachtigen.

Een tijdje geleden onthulde The Pokémon Company een gloednieuwe Pokémon: Meltan. Meltan, of eigenlijk Ditto vermomd als Meltan, verschenen plotseling in Pokémon GO. Later plaatste The Pokémon Company een video van een gesprek tussen Professor Willow en Oak over de mythische Pokémon, waarin duidelijk werd dat er nog veel onduidelijkheden bestaan over het Ditto-achtige wezentje.

Vandaag zijn twee nieuwe video’s geplaatst met nieuwe ontdekkingen over Meltan. Deze video’s gaan gepaard met meer informatie over het vangen van deze Pokémon. Als spelers Meltan willen tegenkomen, zullen ze zowel Pokémon GO als Pokémon Let’s Go bezitten. Na het vangen van een Pokémon in Pokémon GO, kan deze worden overgeplaatst naar Pokémon Let’s Go. Na het overzetten zal je de Mystery Box ontvangen in Pokémon GO. Na het openen van deze doos zal je voor een bepaalde tijd Meltan tegen komen terwijl je in de echte wereld op Pokémon jaagt. Vervolgens kun je je gevangen Meltan ook overzetten naar Pokémon Let’s Go.

In de tweede video zien we het doen en laten van verschillende Meltan in een huiselijke setting. Op het eerste gezicht lijkt deze video niet zo bijzonder, maar op het einde lijkt het alsof de verschillende Pokémon samensmelten tot een nieuwe Pokémon, mogelijk de evolutie of een nieuwe vorm van Meltan. Beide video’s – en een nieuwe selectie aan screenshots – zijn hieronder te bekijken.

https://youtu.be/YVbH3pNuipc