Nieuwe details Starlink: Battle for Atlas

De release van Starlink: Battle for Atlas komt steeds dichterbij. Langzaam krijgen we ook steeds meer informatie over deze game. Ook vandaag kwamen er een aantal nieuwe details. 

Sinds de aankondiging van dit spel hebben we al verschillende beelden gezien van Starlink: Battle for Atlas. Technisch gezien is er echter nog vrij weinig bekend gemaakt. Hoewel we nog steeds niet alles weten kunnen we toch een paar kleine details met jullie delen.

Allereerst is de bestandsgrootte van de Switch-versie van dit spel inmiddels bekend. Ga je voor de downloadversie van Starlink dan zal je behoorlijk wat vrije ruimte nodig hebben. De totale download neemt 12.7GB in beslag. Dat is bijna de helft van de bruikbare opslag die de Switch heeft.

Ook hebben we details over de verschillende versie van het spel. Naast de standaard editie komt er ook een Digital Deluxe editie. Wat de verschillen precies zijn lees je hieronder:

Standaard editie

  • 4 ruimteschepen: Zenith, Neptune, Pulse & Lance
  • 6 piloten: Mason, Judge, Chase, Hunter, Levi & Razor
  • 12 wapens: Flamethrower, Frost Barrage, Shredder, Levitator, Volcano, Imploder, Iron Fist, Alt. Freeze Ray, Crusher, Super Gatling, Shockwave & Alt. Gauss
  • 1 extra pre-order piloot: Startail

Digital Deluxe editie

  • 5 ruimteschepen: Zenith, Neptune, Pulse, Lance & Nadir
  • 9 piloten: Mason, Judge, Chase, Hunter, Levi, Razor, Shaid, Eli & Kharl
  • 15 wapens: Flamethrower, Frost Barrage, Shredder, Levitator, Volcano, Imploder, Iron Fist, Alt. Freeze Ray, Crusher, Super Gatling, Shockwave, Alt. Gauss, Hailstorm, Alt. Meteor & Nullifier
  • 1 extra pre-order piloot: Startail

Zoals je kan zien krijg je in de Digital Deluxe editie een aantal extra. Er zit één extra ruimteschip in het spel, drie extra piloten en drie extra wapens. De dik gedrukte namen zijn de extra’s uit de Digital Deluxe editie.

Weet jij al voor welk van de twee versie je gaat? Laat het ons weten in de reacties.

 

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

Geef een reactie