Fire Emblem Heroes: Vanaf vandaag nieuwe Halloween-units

Roep vanaf vandaag, voor een beperkte tijd, Halloween-uitvoeringen op van Mia, Niles, Kagero en Myrrh!

Vanaf vandaag zijn deze helden een maand lang in hun Halloween-kostuums op te roepen in de nieuwe Summoning Focus: The Land’s Bounty. Er is een nieuwe paralogue toegevoegd over deze helden, waarmee je in totaal 12 (quests meegerekend) orbs kunt verdienen. Het is tevens noemenswaardig dat er binnenkort ook een Tempest Trial+ zal verschijnen, waarmee je de Halloween-versie van Dorcas als beloning kunt verdienen!

Ben jij van plan een van deze helden op te roepen? Laat het ons weten in een reactie!

Esther

Mijn naam is Esther, ik ben 21 jaar oud, en dol op Nintendo! Schrijven is een grote passie van mij, en ik vind het dan ook super om deze hobby's te combineren binnen mijn werk als redacteur. Mijn favoriete Nintendo-franchises zijn Pokemon, Earthbound, en Fire Emblem.

Eén gedachte over “Fire Emblem Heroes: Vanaf vandaag nieuwe Halloween-units

Geef een reactie