Child of Light Ultimate Edition Switch footage

Herbeleef deze klassieker op je Switch.

Child of Light Ultimate Edition is vanaf morgen beschikbaar in de eShop en heeft meerĀ  content dan de originele editie van het spel. Deze Ultimate-editie bevat alle DLC die uitgekomen is voor het spel, waaronder kostuums en extra missies.

Ben je benieuwd naar wat deze Ultimate-editie allemaal te bieden heeft? Bekijk de footage hieronder.

Ga jij Child of Light Ultimate Edition aanschaffen? Laat het ons weten in de reacties

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Geef een reactie