Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Sinnoh Pokémon komen naar Pokémon GO

Maak je klaar om de vierde generatie Pokémon te vangen!

Maak je klaar om de vierde generatie Pokémon te vangen!

Pokémon GO heeft sinds zijn release al verschillende grote updates ontvangen en het lijkt erop dat de volgende ook al klaar staat. De mobiele game zal namelijk een behoorlijke uitbreiding krijgen, met onder andere generatie 4-Pokémon en veranderingen in Pokémon migratie. Daarnaast worden ook verschillende aanpassingen aan de gamebalans geïmplementeerd op basis van feedback van spelers.

Door de update zal het weer minder effect hebben op de Pokémon die verschijnen. Daar komt voor in de plaats dat de soorten Pokémon die zich in een gebied vinden sneller zullen wisselen. Bepaalde gebieden, zoals parken en natuurreservaten, bevatten nu meer gevarieerde Pokémon-soorten.

De gevechten in de game worden opnieuw gebalanceerd. CP-waarden worden in de toekomst aangepast om de spelsituatie te verbeteren, HP-waarden worden aangepast om de afstand tussen Pokémon met hoge en lage HP te verkleinen en de Pokémon-waarden voor Defense en Stamina worden opnieuw in balans gebracht. Daarnaast is de verdediging voor de meeste Pokémon enigszins verlaagd. Veranderingen zoals deze zullen helpen de kloof tussen Pokémon met de hoogste verdedigingsstats en andere Pokémon te verkleinen.

Wanneer de update met Sinnoh Pokémon verschijnt is nog niet duidelijk.