Thief’s Roulette verschijnt op de Switch

Het Kickstarter-project heeft het doel van 10.000 euro behaald en dat betekent een Switch-release!

Thief’s Roulette heeft op het nippertje een toekomstige Switch-release behaald. Op moment van schrijven staat er nog slechts 10 uur op de teller. De game neemt inspiratie van bekende spellen zoals de Zero Escape-trilogie en de Danganronpa-serie. In Thief’s Roulette zal je in de huid kruipen van een van de vijftien dieven. Deze dieven zijn gevangen genomen om mee te doen aan een dodelijk spel. In dit spel draait het om leugens en vertrouwen.

Er zijn ook twee trailers uitgebracht, deze kun je hieronder bekijken. Wil je het project nog steunen, dan kan dat hier. Een releasedatum is nog niet bekend gemaakt.

Robin

Hey, ik ben Robin en ben 19 jaar. Mijn favoriete genres zijn metroidvania's, RPG's en games met een goede mysterieuze sfeer. Mijn favoriete games zijn de Phoenix Wright-games, Ghost Trick en de Mother-serie.

Geef een reactie