Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Paladins krijgt op korte termijn bewegingsbesturing

Paladins
Is dit een functie waar jij op zat te wachten?

Ontwikkelaar Hi-Rez Studios heeft bekend gemaakt dat ze werken aan bewegingsbesturing voor Paladins. Deze functie komt middels een update ergens in november.

Paladins is een free-to-play titel voor onder andere de Nintendo Switch. In deze game neem je het met een team van vijf ‘champions’ op tegen een ander team. Iedere ‘champion’ heeft zo zijn eigen kwaliteiten, vaardigheden en wapenarsenaal. In een first- of third-person stijl ga je de strijd aan en vecht je voor de overwinning.

Hoewel het spel erg populair is miste de spelers wel een belangrijke functie die veel andere Switch-titels wel hebben: bewegingsbesturing. Hi-Rez Studios heeft nu bekend gemaakt dat ze hiermee bezig zijn. Wanneer de functie precies uitgerold gaat worden konden ze nu nog niet zeggen. Wel wisten ze te vertellen dat het ergens in november zal zijn. De functie lijkt dus al redelijk klaar te zijn.

Dat deze functie al ver klaar is blijkt ook wel uit onderstaande beelden van Nintendo Minute. Daarin wordt het spel al gespeeld met de bewegingsbesturing. Het gebruik van bewegingsbesturing zorgt voor een veel nauwkeurigere besturing. Zeker in spellen waar het op snelle reacties aankomt kan dat het verschil maken tussen de overwinning of een verlies.

Ga jij de bewegingsbesturing in Paladins veel gebruiken of speel je liever zonder? Laat het ons weten in de reacties.

https://www.youtube.com/watch?v=QrFBHDcx19Y