Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

My Nintendo heeft Super Mario Party achtergronden

Gebruik je platina munten voor deze achtergrondafbeeldingen.

Vrijdag was de release van Super Mario Party. Om dat te vieren zijn er nu speciale beloningen in de My Nintendo winkel te vinden. 

My Nintendo is de vervanging van Club Nintendo. Deze laatst genoemde service sloot in september 2015 en werd vervangen door My Nintendo. Binnen deze nieuwe service kan je op twee verschillende manieren munten verdienen.

De gouden munten krijg je door aankopen te doen, zowel digitale aankopen als fysieke aankopen leveren deze gouden munten. Deze gouden munten kan je uitgeven in de Nintendo eShop (1 gouden munt is €0,01) of je kan ze inwisselen voor flinke kortingen op geselecteerde spellen. De andere muntsoort zijn de platina munten. Deze kan je verzamelen zonder ook maar een euro uit te geven. Je krijgt ze bijvoorbeeld door in te loggen op de My Nintendo site maar ook door bepaalde activiteiten te voltooien in de verschillende mobiele games van Nintendo.

Met deze laatste soort munten kan je nu dus een leuke beloning kopen die in het teken staat van Super Mario Party. Voor 50 munten koop je de achtergrond die te zien is in bovenstaande afbeelding. Je krijgt dan zowel een horizontaal georiënteerde achtergrond geschikt voor pc’s en laptops als een verticale achtergrond voor mobiel en tablets. Beide achtergronden zijn in verschillende formaten te downloaden zodat er altijd wel iets geschikts voor je bij zit.

Ga jij deze achtergronden halen of laat je jouw platina munten nog even in de virtuele spaarpot zitten? Laat het ons weten in de reacties.