Breath of the Wild Easter Egg gevonden in Assassin’s Creed Odyssey

In de recent verschenen Assassin’s Creed Odyssey is een leuke Easter Egg gevonden!

Assassin’s Creed Odyssey ligt alweer twee dagen in de schappen en de eerste Easter Eggs worden al gevonden. Het bedrijf Kotaku heeft een opmerkelijke vondst gedaan: het blijkt dat er een Breath of the Wild-referentie in het spel vol Griekse mythologie zit. Oplettende spelers zullen een cirkel van stenen vinden met daarin een Korok verstopt. Kotaku heeft een video online gezet waarin je dit kan zien. Bekijk de video hieronder!

Robin

Hey, ik ben Robin en ben 19 jaar. Mijn favoriete genres zijn metroidvania's, RPG's en games met een goede mysterieuze sfeer. Mijn favoriete games zijn de Phoenix Wright-games, Ghost Trick en de Mother-serie.

4 gedachten over “Breath of the Wild Easter Egg gevonden in Assassin’s Creed Odyssey

Geef een reactie