Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Super Smash Bros.-blog samenvatting: week 17

Bekijk hier elke week een samenvatting van de nieuwe aankondigingen uit de Super Smash Bros.-blog.

Bekijk hier elke week een samenvatting van de nieuwe aankondigingen uit de Super Smash Bros.-blog.

Bij Brawl kregen we alle info via Super Smash Bros. DOJO, bij For 3DS/Wii U hadden we Pic of the Day via Miiverse en voor Ultimate krijgen we elke dag in blogpost op de officiële site van de nieuwste editie in de bekende fighter-serie. Elke week zullen we de aankondigingen van Masahiro Sakurai combineren in deze weekendse samenvatting.

1 oktober 2018

Nu Isabelle is gepromoveerd tot vechter, heeft de Animal Crossing-serie een nieuwe afgevaardigde nodig als Assist Trophy. Als Kapp’n wordt opgeroepen, stapt hij in een bus en rijdt hij door het level. Pas op! Als hij een vechter raakt, trekt hij hem of haar in zijn bus mee de afgrond in!

2 oktober 2018

De vermomming van Zelda in de slechte toekomst van Ganondorf keert terug naar het gevechtsveld. Sheik trekt ditmaal ten strijde in het Sheikah-kostuum uit The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Gebruik Sheiks snelheid om rap richting je tegenstander te spurten, of ternauwernood aan je tegenstander te ontsnappen.

 

3 oktober 2018

Je kunt nu “Afternoon on the Island” uit Tomodachi Life beluisteren. Doet het je niet denken aan een zorgeloos leven op het eiland? Of aan de verschillende liefdesverklaringen die je daar hebt ontvangen? Geniet van het arrangement van Masafumi Takada.

 

Dit level is gebaseerd op Saffron City uit Pokémon Red en Pokémon Blue. Er verschijnen Pokémon vanuit de deuropening van het gebouw in het midden van het level. Wees op je hoede wanneer Electrode tevoorschijn komt!

4 oktober 2018

Hij kan zijn tegenstanders overrompelen met zijn snelle bewegingen en bij speciale aanvallen is hij niet kwetsbaar voor tegenaanvallen. Zijn outfit en stem zijn nu hetzelfde als in Star Fox Zero. Deze Fox is gloednieuw! “Come on!”

 

5 oktober 2018

Mimikyu trekt een tegenstander onder zijn laken en valt hem of haar aan! De tegenstander kan op dat moment niet bewegen. Als de tegenstander na Mimikyu’s aanval meer dan 100% schade heeft, resulteert dat in een directe knock-out.

Wat vond jij de beste onthulling van deze week? Laat het ons weten in een reactie!