Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe beelden Luigi’s Mansion voor de 3DS

De 3DS-versie van Luigi’s Mansion verschijnt volgende week vrijdag (19 okt). Tot op heden hebben we nog niet veel beelden gezien. Vandaag kwam daar verandering in. 

Het is alweer vijf jaar geleden dat Luigi’s Mansion 2 uitkwam op de 3DS. Het eerste deel, Luigi’s Mansion, verscheen in 2002 voor de Nintendo GameCube. Dit origineel komt nu opnieuw uit voor de 3DS. Het werd aangekondigd tijdens de Nintendo Direct van 8 maart.

Sinds die aankondiging zijn er nog maar weinig beelden van de remake online gekomen. Nu de release van het spel langzaam dichterbij komt krijgen we ook steeds meer beelden te zien. Het YouTube kanaal van GameXplain plaatste vandaag twee verschillende video’s online.

De eerste video laat de introductievideo van het spel zien. Deze is nog exact hetzelfde als het origineel op de Nintendo GameCube. We zien Luigi op weg naar het vervloekte kasteel. Op het moment dat hij naar binnen wandelt stopt de video en begint het spel.

https://www.youtube.com/watch?v=cYJSZXMo3S4

Op de andere video zien we beelden van beide schermen van de 3DS. Luigi loopt rond in de ‘gallery’. Naast deze locatie zien we nog enkele andere interessante dingen voorbij komen. Zo zien we de nieuwe uitdagingen in het spel en een vreemd GameBoy Horror spel. Het lijkt erop alsof dit een verzamelobject is aangezien de tekst aangeeft dat het spel bekend voorkomt. Bekijk hieronder de tweede video.