Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Telltale Games Skeleton Crew ook ontslagen

The Walking Dead: The Final Season
Naar verluid zijn de laatste werknemers van Telltale Games nu ook ontslagen.

Naar verluid zijn de laatste werknemers van Telltale Games nu ook ontslagen.

Even terug kwam het nieuws naar buiten dat Telltale Games failliet was en dat practisch alle medewerkers per direct op straat stonden. Practisch alle aankomende projecten zouden geannuleerd worden, The Walking Dead: The Final Season zelfs in het midden van het seizoen. In eerste instantie zou een kleine groep van ongeveer 25 man door blijven werken om  de laatste verplichtingen van Telltale te voltooien en te werken aan Minecraft: Story Mode.

Helaas is nu naar buiten gekomen dat zelfs die laatste werknemers van het geroemde bedrijf nu ontslagen zijn. Dit meldde Retchel Necronoelicon, een van de medewerkers van de Skeleton Crew, via Twitter. In de tweet welke hieronder te zien is, is te lezen dat alle resterende medewerkers nu ook ontslagen zijn.

Hoe het nu verder zal gaan met Minecraft en overige projecten is nog enorm onduidelijk. Zoals eerder vandaag onthuld werd was Telltale voor The Walking Dead op zoek naar een derde partij om hem af te maken. Hopelijk is dit het geval, het zou zonde zijn om die serie geen goed einde te geven.