[GERUCHT] Trine 3 komt wellicht naar de Switch

Komt de game dan uiteindelijk toch nog naar de Switch?

In tegenstelling tot Trine 1 en 2, die beiden zijn uitgekomen op de Wii U, heeft Trine 3 nooit een Nintendo release gehad. Daar komt nu misschien verandering in, aangezien er een rating voor de game is verschenen voor een Switch versie in Duitsland. Nu hoeft dat niet per see iets te zeggen, maar ratings duiden vaak wel op verdere plannen van de ontwikkelaar.

Trine 3 is een actie roleplaying platform game met puzzel elementen. Net zoals Trine 1 en 2 speel je in deze game niet als één personage maar als drie, die je tijdens het spelen zult moeten afwisselen om puzzels op te lossen. Zo heb je Pontius de ridder die zichzelf kan verdedigen tegen vijanden, Zoya de dief die een pijl en boog en grappling hook heeft voor puzzels op afstand, en kan Amadeus de tovenaar objecten manipuleren en laten zweven. Trine 3 is daarnaast de eerste game die geheel in 3D was, terwijl de andere 2D platformers waren.

 

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 28 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

2 gedachten over “[GERUCHT] Trine 3 komt wellicht naar de Switch

Geef een reactie