Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Telltale wilt Walking Dead werk uitbesteden

The Walking Dead: The Final Season
De failliete gamemaker TellTale Games zoekt een externe partij om The Walking Dead: The Final Season af te maken.

De failliete gamemaker TellTale Games zoekt een externe partij om The Walking Dead: The Final Season af te maken.

Na het failliesement van de bekende gamemaker werd het onzeker hoe en wat betreffende de laatste twee afleveringen van de nieuwe The Walking Dead game. Telltale liet al snel weten op zoek te zijn naar partners om het werk af te maken. Twee bronnen van Kotaku hebben echter nu wat meer informatie gedeeld. Volgens hun was episode 3 bijna af en was er al begonnen aan episode 4. Volgens de bronnen zou het bedrijf welke de games zou gaan afmaken contracten aanbieden aan leden van het oorspronkelijke team en tevens zouden alle opbrengsten van de game naar dat bedrijf gaan in plaats van Telltale.

Er is echter nog niks getekend dus vooralsnog is niks zeker of dit allemaal door gaat. Het zou mooi zijn als dit wel het geval is anders zullen we waarschijnlijk nooit een echt einde krijgen in deze populaire gameserie.