Nieuwe trailer The World Ends with You: Final Remix

De DS klassieker verschijnt volgende week op de Switch!

Een nieuwe trailer is vrijgegeven voor The World Ends with You: Final Remix, waarin verschillende aspecten van de gevechten worden laten zien. De trailer kun je hieronder bekijken.

The World Ends With You is oorspronkelijk een Nintendo DS game die in 2007 uitkwam. De game werd destijds populair door het unieke gebruik van beide schermen en het goede verhaal. In The World ends with You speel je Neku, die na zijn dood aan “The Reapers game” meedoet. Dit is een wekelijks spel waarin spelers dagelijks doelen moeten behalen, met de kans om terug te keren onder de levenden. Behalen ze deze doelen echter niet dan wordt hun bestaan uitgewist.

The World Ends with You: Final Remix komt op 12 oktober naar de Switch.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 28 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Eén gedachte over “Nieuwe trailer The World Ends with You: Final Remix

Geef een reactie