Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Winnaar Mario + Rabbids Kingdom Battle figurine bekend

Ben jij de gelukkige winnaar geworden van een Yoshi figurine van ongeveer 16 cm?

De enorm populaire Switch-titel Mario + Rabbids Kingdom Battle is inmiddels al even te koop. Samen met de game verschenen ook meerdere mooie figurines en in samenwerking met Ubisoft mochten wij 1x een Yoshi figurine van ongeveer 16 cm verloten onder alle deelnemers. Om kans te maken reageerde je op de prijsvraag alsmede op nog een ander forum- danwel nieuwsbericht op Daily Nintendo. Uit alle deelnemers hebben we 1 gelukkige winnaar getrokken. Namens het hele team feliciteren we: @justb !

We nemen contact met je op voor verdere afhandeling. Veel plezier met de door jou gewonnen prijs. Plaats vooral ook een foto van de prijs in jouw collectie op het forum!