Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Stardew Valley multiplayer update wordt gekeurd

Is de release nabij?

Goed nieuws voor fans van Stardew Valley. De multiplayer update, die al even uit is voor de PC, kan op korte termijn naar de Switch komen. 

Stardew Valley verscheen vorig jaar op 5 oktober voor de Nintendo Switch. Nu, bijna een jaar later zit er een grote update aan te komen. Deze update komt echter niet helemaal uit het niets, hij staat al een flinke tijd gepland en zal van alle consoles als eerste op de Switch uitkomen. Op de PC is de update al wel te spelen, echt een verrassing wat er allemaal in zit is het dus niet meer.

Vandaag maakte ontwikkelaar Concerned Ape bekend dat de update nu bij de afdeling QA van Nintendo ligt. QA staat voor quality assurance, de laatste controle die een update ondergaat voor hij uitgebracht kan worden. Als Nintendo niks geks ontdekt in de software zouden we deze update dus al op korte termijn kunnen verwachten!

Hoewel een release erg dichtbij lijkt is niks gegarandeerd. Als Nintendo wel een grote bug vindt kan het nog een flinke tijd duren voordat de update uitgebracht wordt. Wij wachten in spanning af wanneer Concerned Ape met de volgende, hopelijk positieve, aankondiging komt. Zodra we iets horen laten we dit zo snel mogelijk weten op Daily Nintendo.

Speel jij nog veel Stardew Valley of heb je hem even aan de kant gelegd tot dat deze update komt? Laat het ons weten in de reacties.