Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Prijsvraag] Win Valkyria Chronicles 4 – verlopen

Maak kans op deze tactische RPG voor de Nintendo Switch

Ook zo enthousiast geworden van onze review van Valkyria Chronicles 4? Dan hebben we goed nieuws voor je want in samenwerking met Koch Media mogen we 1 downloadcode van de game verloten onder alle deelnemers van deze prijsvraag.

Valkyria Chronicles 4 is het eerste deel van de serie dat ook op een Nintendo-console te spelen is, namelijk de Nintendo Switch. Het spel vertelt het verhaal van commandant Claude Wallace, die met zijn squadron E moet proberen een riskant plan ten uitvoer te brengen om de oorlog tussen de Atlantic Federation en de Autocratic Eastern Imperial Alliance te winnen. Jij kunt nu kans maken op een digitaal exemplaar.

Hoe doe je mee? Om kans te maken reageer je op dit bericht alsmede op nog een ander forum danwel nieuwsbericht op DN. De spelregels zie je hieronder.

Meedoen kan tot en met 4 oktober. Mee te doen heb je een account nodig op Daily Nintendo. Heb je deze nog niet? Maak ‘m hier (gratis) aan! Veel succes!

Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.  Reacties waarin specifiek wordt aangegeven dat iemand niet mee wil doen worden niet meegeloot. Daily Nintendo erkent geen enkele aansprakelijkheid als gevolg van deze prijsvraag.