Shenmue I & II voor de Switch zijn niet uitgesloten

Komen deze Dreamcast-klassiekers van SEGA ook naar de Switch?

Shenmue I & II zijn onlangs opnieuw uitgebracht voor zowel de PlayStation 4 als de Xbox One. De games verschenen rond het jaar 2000 op de SEGA Dreamcast en werden destijds enorm positief ontvangen. Het Japanser 4Gamer sprak onlangs met zowel de producent als regisseur voor de lokalisatie van de remaster, Hiroji Noguchi en Eigo Kasahara. Beiden lieten weten dat ze deze legendarische serie graag zouden zien op de hybride console van Nintendo. Op dit moment zijn ze echter nog niet zeker of dat ook echt mogelijk gaat zijn, wel wordt een Switch-versie dus overwogen.

Hiroji Noguchi: Personally I think it would be nice to play Shenmue on Switch everywhere …

Eigo Kasahara: I do not know if it can be done, but I take note of the views of the supporters. Even if answering this request, I would like to consider it.

4 gedachten over “Shenmue I & II voor de Switch zijn niet uitgesloten

Geef een reactie