Release Bendy and the Ink Machine uitgesteld voor Switch

We zullen nog een paar weken moeten wachten!

Oorspronkelijk gepland voor 26 Oktober zal populaire indie horror game Bendy and the Ink Machine nu op 20 november op de Switch verschijnen. Dit werd enkele dagen geleden bekend gemaakt. Waarom de Switch deze uitstel krijgt is niet bekend gemaakt, op alle andere platformen zal de game nog steeds vanaf 26 Oktober te spelen zijn. Er is daarnaast een nieuwe trailer verschenen, welke je hieronder kunt bekijken.

Bendy and the Ink Machine is een puzzel horror spel. Je speelt als Henry, een gepensioneerd cartoon tekenaar. Op een dag krijgt hij een uitnodiging van Joey Drew Studios of hij op bezoek wil komen. Daar aangekomen is de studio echter verlaten en kom je er al snel achter dat er de meest verschrikkelijke dingen gaande zijn. Vooral Bendy, één van de cartoon personages, lijkt het op je gemunt te hebben…

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 28 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie