Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Prijsvraag] Win een Mario + Rabbids Kingdom Battle figurine

Maak kans op een Yoshi figurine van ongeveer 16 cm!

Maak kans op een Yoshi figurine van ongeveer 16 cm!

De enorm populaire Switch-titel Mario + Rabbids Kingdom Battle is inmiddels al even te koop. Samen met de game verschenen ook meerdere mooie figurines en in samenwerking met Ubisoft mogen wij 1x een Yoshi figurine van ongeveer 16 cm verloten onder alle deelnemers. Benieuwd geworden? Hieronder zie je dit prachtige item afgebeeld!

Hoe doe je mee? Om kans te maken reageer je op dit bericht alsmede op nog een ander forum- danwel nieuwsbericht op Daily Nintendo.

Meedoen kan tot en met 1 oktober. Om te reageren heb je een account nodig op Daily Nintendo. Heb je deze nog niet? Maak ‘m hier (gratis) aan! Veel succes!

Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt.. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.  De prijs wordt per post verstuurd. De winnaar dient zijn adres dan ook op te geven Welke zal worden gedeeld met ubisoft. Reacties waarin wordt aangegeven dat iemand specifiek niet meedoet met de prijsvraag worden niet meegeloot.