Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Kirby’s Extra Epic Yarn toch geen New 3DS-exclusive

Waar eerder werd gedacht dat dit spel enkel op de New 3DS uit zou komen blijkt het spel nu toch speelbaar te zijn op iedere 3DS.

Eerder schreven we nog dat Kirby’s Extra Epic Yarn een New 3DS-exclusive zou worden. Deze informatie bleek incorrect. Het spel komt toch naar alle versies van de 2DS- en 3DS-familie.

Kirby’s Epic Yarn verscheen oorspronkelijk voor de Nintendo Wii in 2010. De afgelopen Direct werd bekend gemaakt dat dit spel nu de overstap zou gaan maken naar de 3DS. Toen de pagina rondom deze game online kwam leek het echter alsof dit spel alleen op de New 3DS uit zou gaan komen. Nintendo heeft de gamepagina nu aangepast waarop duidelijk vermeld staat dat het spel ook speelbaar zal zijn op de oudere versies van de 3DS en 2DS.

Veel mensen vonden het al vreemd dat het spel enkel op de nieuwe systemen speelbaar zou zijn omdat verschillende Wii U-spellen (Super Mario Maker, Hyrule Warriors) ook naar de gewone 3DS zijn gekomen. Als Wii U-spellen deze overstap aankunnen zou het voor een Wii spel helemaal geen probleem moeten zijn.

Ben jij blij dat het spel nu ook speelbaar zal zijn op de originele 3DS? Laat het ons weten in de reacties.