Beelden Pokémon Let’s Go Demo

Er zijn nieuwe beelden verschenen van Pokémon Let’s Go Eevee. Het gaat om beelden van een demo-versie van dit spel. 

De mannen van GameXplain mochten op een speciaal Nintendo evenement al even aan de slag met deze game. In deze demo-versie kan de speler door Viridian Forest lopen. Hij kan hier praten met de andere trainers, Pokémon vangen en natuurlijk vechten tegen de Pokémon van andere trainers.

In het totaal duurt de demo zo’n zes minuten waarna hij automatisch afgekapt wordt. Nintendo heeft dus moeite gestoken in deze speciale demo-versie. Het zou zomaar kunnen dat deze later dit jaar ook uitgebracht zal worden in de Nintendo eShop zodat iedereen dit spel kan proberen voordat je het koopt. De laatste Pokémon games op de 3DS zagen ook allemaal een demo voordat deze daadwerkelijk uitkwamen.

Voorlopig zullen we het dus nog even moeten doen met onderstaande beelden. Wij zijn natuurlijk wel heel benieuwd, hoop jij dat deze demo uiteindelijk ook uitgebracht gaat worden in de Nintendo eShop? Laat het ons weten in de reacties.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

2 gedachten over “Beelden Pokémon Let’s Go Demo

Geef een reactie