Super Smash Bros.-blog samenvatting: week 16

Bekijk hier elke week een samenvatting van de nieuwe aankondigingen uit de Super Smash Bros.-blog.

Bij Brawl kregen we alle info via Super Smash Bros. DOJO, bij For 3DS/Wii U hadden we Pic of the Day via Miiverse en voor Ultimate krijgen we elke dag in blogpost op de officiële site van de nieuwste editie in de bekende fighter-serie. Elke week zullen we de aankondigingen van Masahiro Sakurai combineren in deze weekendse samenvatting.

24 september 2018

Dit keer wacht de maan niet drie dagen om neer te dalen. Deze hulptrofee uit The Legend of Zelda: Majora’s Mask verschijnt aan de hemel en komt langzaam richting het midden van het level. Een treffer deelt flinke schade uit aan tegenstanders die dichtbij staan!

25 september 2018

De zwaardvechter uit een verloren toekomst. Lucina is de echovechter van Marth, dus haar normale en speciale aanvallen zijn grotendeels gelijk aan die van Marth. Marth deelt echter de meeste schade uit met de punt van zijn zwaard, terwijl het bij Lucina niet uitmaakt welk deel van haar zwaard ze gebruikt om maximale schade uit te delen.

 

26 september 2018

Wil je herinneringen ophalen aan Pokémon Ruby & Sapphire? Je kunt nu “Battle! (Steven)” beluisteren. Ongeacht of je moeite had met de Steel-type Pokémon van Steven of niet, je zult zeker weten genieten van dit arrangement van Soshi Abe!

 

Als je in elke Smash-game sinds Melee verschijnt, kun je nu toch niet stoppen? Dit level is een ondergrondse grot op de planeet Zebes, uit de Metroid-serie. Je kunt flinke schade oplopen als je het zuur aanraakt dat onderaan het level stijgt en daalt, maar je kunt dit zuur ook gebruiken om te herstellen!

 

27 september 2018

Door een smashaanval met dit gruwelijke wapen gaan tegenstanders met een hoog schadepercentage gelijk knock-out. Als er een zwarte gloed rondom je tegenstander komt vlak voordat je aanvalt, weet je dat er een knock-out aan zit te komen!

28 september 2018

De Aura Pokémon maakt voor de derde keer zijn opwachting. Lucario is de enige vechter wiens aanvalskracht toeneemt naarmate hij schade oploopt. Lucario is dus een fantastische keuze als je een bloedstollend gevecht wilt.

 

Wat vond jij de beste onthulling van deze week? Laat het ons weten in een reactie!

Ruben

Ik ben 22 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

2 gedachten over “Super Smash Bros.-blog samenvatting: week 16

Geef een reactie