Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Dragalia Lost commercial

De mobiele actie RPG is in verschillende landen al verschenen. 

De mobiele actie RPG is in verschillende landen al verschenen. 

Dragalia Lost, de mobiele actie RPG ontstaan vanuit een samenwerking tussen Nintendo en Cygames, is 27 september in verschillende landen verschenen. Europa zit hier helaas niet bij. Voor de release is in Japan een nieuwe commercial/trailer verschenen, die je hieronder kunt bekijken. Het is nog niet bekend wanneer de game hier beschikbaar wordt.

Dragalia Lost is een swipe-controlled actie RPG die gaat over de bond tussen mensen en draken. Alle leden van het koninklijk huis in deze wereld hebben namelijk de vaardigheid om in een draak te veranderen, nadat ze een pact hebben gesloten met een draak na een ritueel dat de “Dragon Selection Trial” wordt genoemd. Jij volgt het verhaal van de zevende prins, een prins die besluit de Dragon Selection Trail te ondernemen nadat er in het koninkrijk vreemde dingen beginnen te gebeuren.