Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Bowsette en Rosalina als gitarist waren gepland voor Super Mario Odyssey?

Veel nieuwe bètaelementen van Super Mario Odyssey duiken op.

Veel nieuwe bètaelementen van Super Mario Odyssey duiken op.

Het zal je niet zijn ontgaan dat het internet de afgelopen dagen in de ban is van ‘Bowsette’ – de combinatie van Bowser en de Super Crown power-up uit het aankomende New Super Mario Bros. U Deluxe. Al dagen verschijnen verschillende stukken fanart en stripverhalen van het fictieve personage, waardoor Bowsette inmiddels immens populair is.

Nintendo heeft zelf nog niet gereageerd op de golf aan aandacht, maar nu blijkt dat ze zelf ooit een soortgelijk idee hebben gehad. In het nieuwe Art of Super Mario Odyssey-boek zien we dat Bowser eigenlijk zelf een Cappy-achtige pet had moeten hebben en hiermee Peach zou hebben overgenomen. Hierdoor veranderde hij in een Peach x Bowser-fusie, wat erg doet denken aan Bowsette. Daarnaast zien we ook concept art van Rosalina als gitarist in casual kleding en Mario in een Luma-, Sprixie Princess-, Toadette- en schooluniform-kostuum.

Wat vind jij van deze ongebruikte designs? Wil jij Bowsette ooit in een officiële Mario-game zien? Laat het ons weten!