Wandersong launch trailer

Ervaar de kracht van muziek!

Nintendo heeft een launch trailer online gezet van Wandersong, een muzikaal avontuur dat sinds gisteren te downloaden is via de Switch e-shop. De trailer kun je hieronder bekijken.

Wandersong is tot stand gekomen uit een samenwerking tussen Dumb & Fat Games en Humble bundle. Het is een kleurrijk muzikaal avontuur geworden, waarin je zang gebruikt om de wereld te redden. Je speelt een bard die op reis gaat om meer te leren over de mysterieuze Earthsong, een muziek stuk dat het eind van de wereld kan tegen te gaan. Onderweg ontmoet je veel nieuwe vrienden en gebruik je de kracht van muziek om de geheimen van de wereld bloot te leggen.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 28 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Eén gedachte over “Wandersong launch trailer

Geef een reactie