Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Daily Nintendo zoekt reviewers!

Nindies
Daily Nintendo is op zoek naar enkele reviewers.

Daily Nintendo is op zoek naar enkele reviewers.

Is het uittesten van spellen en er vervolgens een recensie over te schrijven jouw passie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Daily Nintendo streeft ernaar zoveel mogelijk spellen voor jullie te beoordelen. Met de toenemende populariteit van de Nintendo Switch verschijnen er grote hoeveelheden indie-titels voor de hybride console. Om zoveel mogelijk van deze spellen te reviewen zijn we daarom op zoek naar enkele reviewers.

Lijkt het jou leuk om gratis spellen te krijgen en daar vervolgens een review over te schrijven? jouw interesse kun je dan in een motivatie mail toesturen naar info@dailynintendo.nl. Hierin geef je allereerst aan waarom jij interesse hebt in de functie. Als dit goed klinkt vragen we je daarna een proef review te schrijven waarna we kijken wie het beste bij deze functie past.

Wat wordt er van jou verwacht en wat bieden we je? Het leuke is dat we je gratis indie-games kunnen bieden. Wij vragen jou vervolgens om gemiddeld 4-5 recensies per maand te schrijven. Aan de ene kant heb je regelmatig keus om aan te geven welk spel jij wil doen maar het kan ook voorkomen dat we dan code toegestuurd krijgen en jouw vragen om deze te testen, en juist dat is vaak verrassend leuk en uitdagend! Het is belangrijk dat je de Nederlandse taal goed beheerst en bij voorkeur ook ervaring hebt met recenseren. Let op: De minimum leeftijd is 16 jaar. Onze eindredactie zal je in het begin uiteraard ondersteunen waardoor deze kans niet alleen een geweldige aanvulling op je CV is, maar ook nog eens erg leerzaam is! Ben jij binnenkort onze nieuwe reviewer?