Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Yo-kai Watch 3 komt deze winter naar Nintendo 3DS

Het derde deel in de Yo-kai Watch-serie komt eindelijk naar het Westen.

Het derde deel in de Yo-kai Watch-serie komt eindelijk naar het Westen.

Met Yo-kai Watch 4 voor de Switch in het verschiet in Japan beginnen Europese en Noord-Amerikaanse 3DS-zich af te vragen wanneer zij het derde deel van de bekende monsterverzamelserie kunnen spelen. Het wachten is bijna voorbij, want Nintendo heeft vandaag bevestigd dat Yo-kai Watch 3 deze winter naar Europa zal komen. Noord-Amerika heeft een exacte releasedatum, namelijk 8 februari 2019.

Yo-kai Watch 3 heeft nieuwe content en functies, zoals nieuwe locaties, personages en een gloednieuw gevechtssysteem. Het Westerse logo van de game en een nieuw stuk artwork zijn hieronder te bekijken.