Yo-kai Watch 3 komt deze winter naar Nintendo 3DS

Het derde deel in de Yo-kai Watch-serie komt eindelijk naar het Westen.

Met Yo-kai Watch 4 voor de Switch in het verschiet in Japan beginnen Europese en Noord-Amerikaanse 3DS-zich af te vragen wanneer zij het derde deel van de bekende monsterverzamelserie kunnen spelen. Het wachten is bijna voorbij, want Nintendo heeft vandaag bevestigd dat Yo-kai Watch 3 deze winter naar Europa zal komen. Noord-Amerika heeft een exacte releasedatum, namelijk 8 februari 2019.

Yo-kai Watch 3 heeft nieuwe content en functies, zoals nieuwe locaties, personages en een gloednieuw gevechtssysteem. Het Westerse logo van de game en een nieuw stuk artwork zijn hieronder te bekijken.

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

Eén gedachte over “Yo-kai Watch 3 komt deze winter naar Nintendo 3DS

Geef een reactie