Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Tied Together komt binnenkort naar Nintendo Switch

Ook deze game zal vanaf oktober verkrijgbaar zijn.

Ook deze game zal vanaf oktober verkrijgbaar zijn.

Headup Games heeft de releasedatum voor Tied Together bekend gemaakt, vanaf 19 oktober zal het spel te dowloaden zijn in de Nintendo Switch eShop. Tied Together is een party game ontwikkeld door Napalmtree met co-op ondersteuning voor vier spelers.

Het verhaal gaat als volgt, op een dag creëren enkele wetenschappers vier kleine monsters. Waarom? Om hun samenwerkingsskills te testen natuurlijk! Dus ze bonden de kleine monsters samen in een soort van monsterketen en stuurden hen op pad om hun weg te vinden doorheen de kleurrijke en lastige experimentele set-up, welke enkel wetenschappers zouden kunnen bedenken.

Je had waarschijnlijk al een vermoeden, maar ja, jij en je vrienden spelen als de vier monsters. Het spel test je samenwerkings- en creatieve skills, maar kan evenzeer ook je vriendschap testen… Als een team moeten jullie bewegen, springen en jezelf vastklampen aan de grond en muren om de levels uit te spelen en in leven te blijven. Niet zo makkelijk als het klinkt, maar het zorgt wel voor grappige situaties. Telkens wanneer de monsters er niet in slagen de levels uit te spelen, eindigt het in chaos en hilariteit.

Hieronder kan je ook alvast naar een reaction trailer van Tied Together kijken!

 Is dit spel iets voor jou? Laat het ons weten in de reacties!