Steins;Gate ELITE verschijnt in februari

De game Steins;Gate ELITE heeft een Europese releasedatum gekregen.

Steins;Gate ELITE is een remaster van de visual novel game Steins;Gate welke in 2009 is uitgekomen. In het spel volg je een groep studenten die een manier hebben ontdekt om het verleden te veranderen, in deze geremasterde versie is alles volledig ge-animeerd doordat de ontwikkelaars beelden van de anime hebben gebruikt. Naast de al bestaande anime beelden zijn er ook nieuwe animaties welke speciaal gemaakt zijn voor de game. Het basisspel zal op 19 februari naar de PS4 en Switch komen. Beide versies hebben een exclusieve bonus game en voor de Switch is dat: 8-BIT ADV STEINS;GATE.

Jorden

Ik ben 21 jaar en sinds de N64 een Nintendo gamer in hart en nieren. Je kan mij bereiken via Twitter, Facebook, Google+, Youtube (https://www.youtube.com/user/MrJordenBakker) en Mail (jorden1506dailynintendo@gmail.com)

Geef een reactie