Nintendo Switch Online app 5 miljoen keer gedownload

Dit is zo’n 25% van het totaal aantal Nintendo Switch-eigenaren. 

Sensor Tower, een bedrijf dat verschillende data bijhoudt over apps, heeft dit vandaag bekendgemaakt. De Nintendo Switch Online app is nu zo’n 5 miljoen keer gedownload en dat betekent dat 1 op de 4 Nintendo Switch-eigenaren de app op zijn of haar mobiele telefoon heeft staan.

De meeste gebruikers komen uit de Verenigde Staten en Japan. Samen zijn ze verantwoordelijk voor 30 en 33 procent van het totaal aantal downloads. Toen de Online service van Nintendo lanceerde vorige week kwam de grootste stijging. Het aantal downloads is die week met maar liefst 76 procent gestegen. Ter beeldvorming: afgelopen week is de app 123.000 keer gedownload en de week daarvoor ‘maar’ 70.000 keer.

Heb jij de Nintendo Switch Online app (nog) geïnstalleerd staan op je smartphone? Laat het weten in de onderstaande berichtensectie!

Jordy Blanken

Al op een vrij jonge leeftijd kwam ik via mijn neef in aanraking met Nintendo via de Wii en de Nintendo DS. Ik was direct erg geïnteresseerd in het merk en deze interesse is in de afgelopen jaren alleen maar sterker geworden.

5 gedachten over “Nintendo Switch Online app 5 miljoen keer gedownload

  • 27/09/2018 om 07:12
    Permalink

    Ja en ik gebruik hem om tegen mensen te praten van over de hele wereld is best handig alleen vele Fransen bij Mario kart terwijl ik geen Frans kan praten

  • 28/09/2018 om 15:00
    Permalink

    Ik heb hem wel, maar gebruik hem nu niet omdat ik voornamelijk single player speel. Zou wel handig zijn als ze de online aanbiedingen enzo ook via die app gaan communiceren.

Geef een reactie