Launch trailer voor South Park: Stick of the Truth

Vorige week kon je al lezen dat de release zal plaatsvinden op 25 september.

Vandaag hebben we dan ook de Launch Trailer van South Park: Stick of the Thruth. Dit spel is de voorloper van het eerder dit jaar verschenen The Fractured But Whole. Het verhaal van South Park: The Stick of Truth is geschreven door twee schrijvers van de animatieserie. Ook hebben zij het verhaal ingesproken, dit zorgt voor een echte South Park ervaring. In het spel is het de bedoeling om ‘cool’ te worden. Groei op van een kleine, onbelangrijke jongen tot de coolste jongen van de stad. Word vrienden met bekende South Park karakters en ga op zoek naar de Stick of Truth om niet langer een loser te worden genoemd.

Bekijk de trailer hier:

Roël

Ik ben geboren in 1985 en al vanaf het begin betrokken bij DN in diverse rollen zoals redacteur, moderator en social media medewerker. Fan van natuurlijk Nintendo maar ik heb ook een Playstation in huis! Sportfreak en twitteraar (@_dimc85).

3 gedachten over “Launch trailer voor South Park: Stick of the Truth

 • 26/09/2018 om 15:37
  Permalink

  Komt helaas een beetje laat … en nog redelijk prijzig tov de andere edities en vorige (nieuwer) South Park game? Wel tof dat je hem altijd mee kan nemen 😉

 • 27/09/2018 om 17:18
  Permalink

  Lijkt me wel een gave game, vond de vorige erg leuk in ieder geval!
  Hopelijk wordt hij minstens zo goed als de vorige :D.

 • 28/09/2018 om 14:49
  Permalink

  Beetje duur eigenlijk, vooral omdat het op andere systemen rond de 10 euro is. Ik snap dat het een neiuwe port is en er weer werk in gaan zitten, maar dan is 40 euro nog altijd veel te duur. 20 euro was een prima prijs geweest,

Geef een reactie