Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Launch trailer voor South Park: Stick of the Truth

Vorige week kon je al lezen dat de release zal plaatsvinden op 25 september.

Vorige week kon je al lezen dat de release zal plaatsvinden op 25 september.

Vandaag hebben we dan ook de Launch Trailer van South Park: Stick of the Thruth. Dit spel is de voorloper van het eerder dit jaar verschenen The Fractured But Whole. Het verhaal van South Park: The Stick of Truth is geschreven door twee schrijvers van de animatieserie. Ook hebben zij het verhaal ingesproken, dit zorgt voor een echte South Park ervaring. In het spel is het de bedoeling om ‘cool’ te worden. Groei op van een kleine, onbelangrijke jongen tot de coolste jongen van de stad. Word vrienden met bekende South Park karakters en ga op zoek naar de Stick of Truth om niet langer een loser te worden genoemd.

Bekijk de trailer hier: