Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Fortnite seizoen 6 staat op het punt van beginnen

Ben jij klaar voor het volgende seizoen?

Morgen zal het zesde seizoen van het populaire spel Fortnite van start gaan. Wat we dit seizoen kunnen verwachten lees je hier. 

Sinds het begin van Fortnite Battle Royal werkt het met een systeem dat is opgebouwd uit verschillende seizoenen. Een seizoen duurt ongeveer 10 weken en draait altijd rond een bepaald thema. Seizoen zes zou eigenlijk al wat eerder aanvangen. Eerder deze weekt maakte Epic Games bekend dat het zesde seizoen deze donderdag van start gaat.

De afgelopen weken werden er al verschillende hints gegeven richting het nieuwe seizoen. Zo was er een enorme paarse kubus die zich over de map verplaatste. Uiteindelijk eindigde hij in het gebied dat “Loot Lake” heet. Daardoor veranderde het water van het meer in een paarse substantie. Onderweg verwoeste de kubus “Tilted Towers” nog. Dat de landkaart er dus weer wat anders uit komt te zien staat vast. Ook “Tomato Town” is al in de tweede helft van het vijfde seizoen onder handen genomen.

Om de spanning wat aan te wakker publiceerde Epic Games de laatste dagen ook al verschillende teasers. In het totaal hebben we nu drie verschillende teasers gekregen. Het gaat daarbij om drie verschillende afbeeldingen die waarschijnlijk de nieuwe Battle Pass outfits laten zien.

De Battle Pass is een in-game item dat je kan kopen voor 950 V-Bucks, het geld in Fortnite. Het kopen van deze Battle Pass geeft je extra uitdagingen in het spel en je kan er ook extra skins en andere voorwerpen mee vrijspelen.

Wat we verder allemaal kunnen verwachten is op dit punt niet te zeggen. Op het internet circuleren verschillende geruchten en theorieën. Toch zullen we moeten wachten tot de officiële update van morgen voordat we precies weten wat seizoen 6 van Fortnite ons zal brengen.

Speel jij dit spel veel op de Nintendo Switch en ga je ook een Battle Pass kopen? Laat het ons weten in de reacties.