Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Starlink: Battle For Atlas voorzien van Verhaaltrailer

...met nieuwe beeldmateriaal van Star Fox als aanvulling!

…met nieuwe beeldmateriaal van Star Fox als aanvulling!

Ubisoft brengt halverwege oktober een gloednieuwe IP uit, te kennen als Starlink: Battle For Atlas, voor onder andere de Nintendo Switch. In een intergalactisch avontuur is het mogelijk om te reizen naar verschillende planeten en kom je in aanraking met verschillende flora en fauna. Maar van “sightseeing” is weinig sprake, want gevaar zit in elk hoekje. Daarnaast zijn er ook vijandige bemanningsschepen die jouw liever ziet gaan dan komen.

In verband met de naderende release zijn verschillende beelden naar buiten gebracht. De eerste video betreft de verhaaltrailer. Hierin zie je de hoofdpersonages hun lot tegemoet gaan en maak je kennis met een mysterieuze vijand. De beelden die eronder zijn toegevoegd hebben betrekking op exclusieve content voor de Nintendo Switch. De exclusieve content omvat missies waarin Star Fox schittert. Indien je geen spoilers wil zien, kan je deze video’s beter overslaan.