Sword Art Online: Hollow Realization Deluxe Edition & Fatal Bullet Complete Edition komen naar de Switch

Beide titels komen dit keer ook weer naar het Westen

Bandai Namco heeft bij de Tokyo Game Show die dit weekend plaatsvond twee nieuwe Sword Art Online-titels aangekondigd. Zo werd er bekend gemaakt dat zowel Sword Art Online: Hollow Realization Deluxe Edition & Fatal Bullet Complete Edition naar de Switch zullen komen. Al snel werd er bekend gemaakt dat beide titels ook naar het Westen zullen komen, echter is er nog geen releasedatum bekend.

Benieuwd naar de aankondiging van dit nieuws? Bekijk de video van Bandai Namco hieronder!

Ben jij een Sword Art Online-fan? Laat het ons weten in de reacties!

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Geef een reactie