Hasbro bordspellen komen naar de Switch

Eind vorig jaar kwam Monopoly naar de Nintendo Switch. Hasbro heeft nu aangekondigd ook twee andere borstelen naar Nintendo’s hybride console te gaan brengen. 

Vorig jaar kwam Monopoly naar de Nintendo Switch. Het was het eerste grote bordspel wat uitkwam op deze console. Later werd ook Carcassonne nog aangekondigd voor een release ergens dit jaar. Vandaag maakte Hasbro bekend dat er nóg twee bordspellen naar de Switch zullen komen.

Het gaat om de spellen Risk en Trivial Pursuit, ook wel bekend als Triviant. Beide spellen zullen geoptimaliseerd worden voor de Switch. Ook bevatten ze unieke eigenschappen die je niet ziet in de klassieke bordspellen.

Zo is Triviant geüpdatet en bevat het meer dan 1800 vragen. Je kan deze vragen beantwoorden in teams of het een op een tegen elkaar opnemen. Heb je vrienden die het spel ook hebben dan kan je ieder op een eigen Switch-systeem spelen.

Voor Risk zijn vooral aanpassingen gedaan aan de snelheid van het spel. Bij het bordspel moet je soms lang op je tegenstanders wachten maar dat is in deze versie niet nodig. Ook is er een uniek bovenaanzicht aanwezig in het spel.

Beide spellen zullen uiteraard voorzien zijn van touchscreen besturing en online functionaliteiten. De spellen komen op 30 oktober (precies één jaar na Monopoly Switch) in de Nintendo eShop. Naast de digitale versie kan je ook een fysieke bundel kopen waarin alle drie de spellen gecombineerd zullen worden.  Een fysieke bundel van de spellen los staat vooralsnog niet op de planning.

Ga jij deze bordspellen halen? Laat het ons weten in de reacties.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

4 gedachten over “Hasbro bordspellen komen naar de Switch

Geef een reactie