Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Handheld beelden Everspace

Een voorproefje van hoe de game eruit ziet op de Switch.

Een voorproefje van hoe de game eruit ziet op de Switch.

Naast de Tokyo Game show was ook de EGX 2018 dit weekend bezig, het grootste gaming evenement van Engeland. Hier waren verschillende nieuwe en aankomende games te spelen, waaronder Everspace voor de Switch. Beelden daarvan kun je hieronder bekijken.

Everspace is een intergalactisch roguelike actie/shooter spel met een enorm hoog tempo, waarin je spannende luchtgevechten aangaat met een grote variatie aan wapens. Tijdens het spelen verzamel je waardevolle hulpmiddelen waarmee je het schip kunt herstellen en nieuwe materialen kunt bouwen, en zul je blauwdrukken vinden voor nieuwe en exotische wapens. Everspace komt deze december naar de Switch.