Handheld beelden Everspace

Een voorproefje van hoe de game eruit ziet op de Switch.

Naast de Tokyo Game show was ook de EGX 2018 dit weekend bezig, het grootste gaming evenement van Engeland. Hier waren verschillende nieuwe en aankomende games te spelen, waaronder Everspace voor de Switch. Beelden daarvan kun je hieronder bekijken.

Everspace is een intergalactisch roguelike actie/shooter spel met een enorm hoog tempo, waarin je spannende luchtgevechten aangaat met een grote variatie aan wapens. Tijdens het spelen verzamel je waardevolle hulpmiddelen waarmee je het schip kunt herstellen en nieuwe materialen kunt bouwen, en zul je blauwdrukken vinden voor nieuwe en exotische wapens. Everspace komt deze december naar de Switch.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 28 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

4 gedachten over “Handheld beelden Everspace

Geef een reactie