Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Gameplay beelden World of Final Fantasy Maxima

Ooit nog alle Final Fantasy personages willen zien in chibi stijl? Dit is je kans!

Ooit nog alle Final Fantasy personages willen zien in chibi stijl? Dit is je kans!

Tijdens een live stream van Square Enix op de Tokyo Game Show dit weekend werd World of Final Fantasy Maxima gespeeld, de nieuwe versie van World of Final Fantasy die 9 november naar de Switch komt. Enkele minuten aan beelden hiervan kun je hieronder bekijken.

World of Final Fantasy Maxima is een verbeterde versie van World of Final Fantasy, de game die in oktober 2016 op de PS4 verscheen. In de game volg je het verhaal van broer en zus Reynn en Lana, terwijl ze het land Grymoire verkennen op zoek naar hun eigen verleden. Dit land word bevolkt door de vele monsters en personages die we kennen uit andere Final Fantasy games, en je zult deze allemaal (ook de monsters!) moeten optimaliseren om een party te maken waarmee je de wereld kunt redden. Tijdens de zoektocht naar hun verleden raken ze namelijk meer en meer verstrikt in de conflicten van de wereld, tot zij de enige zijn die het kunnen redden.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=89&v=FTEVFoCmEtk