Super Smash Bros.-blog samenvatting: week 15

Bekijk hier elke week een samenvatting van de nieuwe aankondigingen uit de Super Smash Bros.-blog.

Bij Brawl kregen we alle info via Super Smash Bros. DOJO, bij For 3DS/Wii U hadden we Pic of the Day via Miiverse en voor Ultimate krijgen we elke dag in blogpost op de officiële site van de nieuwste editie in de bekende fighter-serie. Elke week zullen we de aankondigingen van Masahiro Sakurai combineren in deze weekendse samenvatting.

17 september 2018

Ze verscheen vorige week ook al als nieuw aangekondigd personage, maar nu ook als vechter van de dag. Isabelle uit Animal Crossing: New Leaf mengt zich in de strijd! Ze gebruikt allerlei prullaria uit het dorp om te vechten. Met haar zijwaartse speciale aanval, waarbij ze een vishengel gebruikt, kan ze niet alleen vijanden aan de haak slaan en ze dichter bij haar in de buurt brengen, maar ook uitstekend herstellen.

 

18 september 2018

Deze hulptrofee van de dag is een van de bekendste indie-helden. Een blauw pantser, hoorns en een grote schep… dat klopt, we hebben het over Shovel Knight! Met zijn vertrouwde schep kan hij een tegenstander begraven of stenen gooien. Mogelijk schept hij zelfs wat eten op.

19 september 2018

Wat is een nieuw Animal Crossing-personage zonder nieuwe muziek? Je kunt nu “Happy Home Designer – Title Theme” beluisteren. Geniet van dit rockachtige arrangement van Kazumi Totaka, die ook heeft meegewerkt aan de originele game!

 

We hebben ook een nieuw level van de week: Onett uit EarthBound. De woonplaats van Ness heeft een apotheek in het midden en huizen aan beide zijden. Pas op voor de auto’s die van rechts komen, want die kunnen je 30% schade toebrengen!

20 september 2018

Ganondorf is terug en hij ziet er nu net zo uit als in The Legend of Zelda: Ocarina of Time! Hij gebruikt nu zijn zwaard voor al zijn smash-aanvallen. Hij is iets slanker dan voorheen, maar zijn Magiërsklap is vernietigend! Voor zijn ultieme smash verandert hij in Ganon de demonenkoning en stormt hij op volle kracht op zijn tegenstanders af.

21 september 2018

De laatste vechter van de dag van week 15 is niemand minder dan de Smash-veteraan Pikachu. Deze felle vechter gebruikt elektrische aanvallen als Donderbol en Donder. Pikachu Libre is een van de alternatieve outfits en je kunt aan de vorm van haar staart zien dat ze vrouwelijk is.

 

Wat vond jij de beste onthulling van deze week? Laat het ons weten in een reactie!

Ruben

Ik ben 22 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

2 gedachten over “Super Smash Bros.-blog samenvatting: week 15

Geef een reactie