Strijd mee in het Daily Nintendo-team voor het Splatoon 2 Dutch Championsship 2018

Ben jij goed in Splatoon 2 en wil je samen met andere leden van onze community deelnemen aan het aankomende Splatoon 2-kampioenschap? Lees dan snel verder!

Op 30 september gaat het Splatoon 2 Dutch Championsship 2018 van start. Net als vorig jaar kun je met een eigen team meedoen aan het Splatoon 2 Kampioenschap. Net als vorig jaar zal het evenement meerdere kwalificatie rondes hebben. Dit zal één keer online gebeuren (30 september 16:00 uur), en twee keer offline tijdens Firstlook begin oktober. De winnaar van deze finale zal doorgaan naar het Europese kampioenschap welke in het voorjaar van 2019 zal plaatsvinden.

Daily Nintendo wil net als vorig jaar weer met leden van onze community meedoen aan dit kampioenschap. We willen dan ook graag weer een team vormen en daarvoor hebben we jullie nodig! Lijkt het jou leuk om 30 september online mee te strijden in het Daily Nintendo-team? Laat dan hieronder een reactie achter waarin je aangeeft mee te willen doen. We zullen je dan toevoegen via een groepsbericht op de website. Wees er snel bij, er is maar plek voor 4 deelnemers.

Belangrijk: je geeft je dan op voor de online kwalificaties van 30 september om 16:00. Zorg er dus wel voor dat je er zeker van bent dat je dan kunt.

4 gedachten over “Strijd mee in het Daily Nintendo-team voor het Splatoon 2 Dutch Championsship 2018

Geef een reactie