Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuw off-screen beeldmateriaal van Inazuma Eleven Ares

Tijdens Tokyo Game Show is er nieuw off-screen beeldmateriaal verschenen van deze voetbalgame die ook voor de Nintendo Switch uitkomt.

Tijdens Tokyo Game Show is er nieuw off-screen beeldmateriaal verschenen van deze voetbalgame die ook voor de Nintendo Switch uitkomt.

Deze Inazuma Eleven-titel, die later dit jaar in Japan verschijnt en vermoedelijk volgend jaar in het westen, heeft een soortgelijke premise als de andere games uit de franchise: stel je eigen voetbalteam samen met diverse spelers, en probeer kampioen te worden in een groot toernooi! Uniek aan deze titel is echter het feit dat deze game een hervertelling biedt van de gebeurtenissen na de eerste game. De originele Raimon Eleven wordt opgevolgd door een gloednieuw team in deze game, maar de karakters uit de originele serie zullen uiteraard ook aanwezig zijn.

Ben jij van plan deze game te halen als hij uitkomt? Laat het weten in een reactie!