Nieuw off-screen beeldmateriaal van Inazuma Eleven Ares

Tijdens Tokyo Game Show is er nieuw off-screen beeldmateriaal verschenen van deze voetbalgame die ook voor de Nintendo Switch uitkomt.

Deze Inazuma Eleven-titel, die later dit jaar in Japan verschijnt en vermoedelijk volgend jaar in het westen, heeft een soortgelijke premise als de andere games uit de franchise: stel je eigen voetbalteam samen met diverse spelers, en probeer kampioen te worden in een groot toernooi! Uniek aan deze titel is echter het feit dat deze game een hervertelling biedt van de gebeurtenissen na de eerste game. De originele Raimon Eleven wordt opgevolgd door een gloednieuw team in deze game, maar de karakters uit de originele serie zullen uiteraard ook aanwezig zijn.

Ben jij van plan deze game te halen als hij uitkomt? Laat het weten in een reactie!

Esther

Mijn naam is Esther, ik ben 21 jaar oud, en dol op Nintendo! Schrijven is een grote passie van mij, en ik vind het dan ook super om deze hobby's te combineren binnen mijn werk als redacteur. Mijn favoriete Nintendo-franchises zijn Pokemon, Earthbound, en Fire Emblem.

3 gedachten over “Nieuw off-screen beeldmateriaal van Inazuma Eleven Ares

 • 23/09/2018 om 10:12
  Permalink

  Als het een leuk verhaal heeft een het spel wel uitdagend is ga ik hem zoiezo halen ik heb heel seizoen 1 gekeken van Inazuma Eleven in 1,5 week. Ik hoop echt dat het een leuk verhaal heeft dit was mijn jeugd en het zou geweldig zijn als ik het opnieuw zou kunnen ‘herleven’.

 • 24/09/2018 om 11:33
  Permalink

  Ik ga hem zeker halen. Nu wachten op de release date van het spel voor Europa
  Ook benieuwd of GO Galaxy nog naar Europa komt

Geef een reactie