Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Level-5 deelt screenshot Yo-Kai Watch 4

Smaakt naar meer.

Smaakt naar meer.

Level-5 liet eerder weten dat dit jaar Yo-Kai Watch 4 een Oosters release krijgt voor de Nintendo Switch. Daarmee zal het voor het eerst zijn dat een hoofdtitel uit de serie in HD is te bewonderen. De mededeling ging gepaard met een teaser waarin verschillende personages getoond werden. Het vierde avontuur lijkt echter een tiental jaar later af te spelen dan zijn voorgangers en lijkt een volwassener toon neer te zetten.

De onderstaande afbeelding laat in ieder geval een glimp zien van hoe het gevechtssysteem eruit ziet, wat een verandering is ten opzichte van voorgaande games. In hoeverre dat gaat zijn is nog afwachten, maar het is al bekend gemaakt dat de game aanwezig zal zijn tijdens Tokyo Game Show; 20 – 23 september.