Level-5 deelt screenshot Yo-Kai Watch 4

Smaakt naar meer.

Level-5 liet eerder weten dat dit jaar Yo-Kai Watch 4 een Oosters release krijgt voor de Nintendo Switch. Daarmee zal het voor het eerst zijn dat een hoofdtitel uit de serie in HD is te bewonderen. De mededeling ging gepaard met een teaser waarin verschillende personages getoond werden. Het vierde avontuur lijkt echter een tiental jaar later af te spelen dan zijn voorgangers en lijkt een volwassener toon neer te zetten.

De onderstaande afbeelding laat in ieder geval een glimp zien van hoe het gevechtssysteem eruit ziet, wat een verandering is ten opzichte van voorgaande games. In hoeverre dat gaat zijn is nog afwachten, maar het is al bekend gemaakt dat de game aanwezig zal zijn tijdens Tokyo Game Show; 20 – 23 september.

 

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

Geef een reactie