Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

De schurken uit Book II zijn vanaf morgen op te roepen in Fire Emblem Heroes: Generals of Múspell

Fire Emblem
Deze personages, die voorheen alleen te bevechten waren als slechteriken in Book II, zullen vanaf morgen permanent op te roepen zijn in het spel.

Deze personages, die voorheen alleen te bevechten waren als slechteriken in Book II, zullen vanaf morgen permanent op te roepen zijn in het spel.

In dit bericht zullen geen verhaalspoilers worden genoemd, maar voor iedereen die Book II heeft uitgespeeld zal het wellicht een aangename verassing zijn dat de drie generaals van Múspell (Laegjarn, Laevateinn en Hellbindi) vanaf morgen ook aan jouw zijde kunnen vechten. Deze banner is overigens niet tijdelijk: ook nadat deze banner voorbij is zou het zomaar ineens kunnen dat je tijdens het summonen 1 van de generaals oproept! Het is overigens noemenswaardig dat Laegjarn en Hellbindi allebei in hun kit een nieuw soort skill introduceren, de zogenaamde ‘Duel’-skills. Deze vaardigheid zorgt ervoor dat, wanneer jouw unit een zeldzaamheid heeft van 5 sterren en level 40 is, maar nog steeds een lager stat-totaal heeft dan 170, zijn of haar totale hoeveelheid stats omhoog zal gaan naar 170! Het is tot nu toe bekend dat deze skill in ieder geval in de arena zal werken. Dit heeft echter wel als gevolg dat de matchmaking dan ook wordt aangepast, waardoor je vijanden waarschijnlijk een stuk pittiger zullen zijn. Hiermee kunnen units die dus eerst een lage base stat total hadden ineens een stuk sterker worden!  Tot nu toe bestaan er van deze skill de varianten ‘Green Infantry’ en ‘Red Flying’, dus tot nu toe zullen zij alleen maar te gebruiken zijn op units van dit type.

Wat vinden jullie van dit nieuwe type skill, en zijn jullie van plan om een van de helden op te roepen? Laat het ons weten in een reactie! De banner is vanaf morgen een maand lang live.