Probeer vanaf vrijdag Dark Souls Remastered uit via aankomende netwerk test

Vanaf vrijdag tot en met zondag kun je Dark Souls Remastered op bepaalde tijden alvast uitproberen aan de hand van een aankomende network test.

Net na de lancering van Nintendo Switch Online hebben Bandai Namco en From Software laten weten dat de netwerk test van Dark Souls Remastered dit weekend plaats zal vinden, beginnende 21 september. De Dark Souls Remastered network test kan nu worden gedownload in de Nintendo Switch eShop. Een Nintendo Switch Online-abonnement is echter wél nodig om te spelen. Van 21 tot en met 23 september kun je het spel uitproberen op verschillende tijden. De specifieke momenten dat dit kan zie je hieronder. Ga jij Dark Souls Remastered alvast uitproberen?

  • 21 september van 19:00 tot 23:00 CEST
  • 22 september van 19:00 tot 23:00 CEST
  • 23 september van 19:00 tot 23:00 CEST

Eén gedachte over “Probeer vanaf vrijdag Dark Souls Remastered uit via aankomende netwerk test

Geef een reactie