Nieuwe The Gardens Between footage

Morgen komt The Gardens Between naar de Nintendo Switch, nu is er ruim een kwartier aan  gameplay beelden opgedoken. 

In dit puzzelspel beïnvloed je de tijd om twee vrienden door een wereld vol met begroeide eilanden te begeleiden. De twee vrienden (Arina en Frendt) zullen door het oplossen van verschillende puzzels herinneringen van vroeger ophalen. Door het ophalen van deze herinneringen groeien de twee nog meer naar elkaar toe. Ze herkennen voorwerpen en situaties die de basis vormen voor hun vriendschap. Het herleven van deze momenten heeft ook een negatief effect. De twee vrienden realiseren zich ontzettend goed dat al dit moois ook ooit ten einde zal komen. De beelden kun je hieronder bekijken.

Jordy Blanken

Al op een vrij jonge leeftijd kwam ik via mijn neef in aanraking met Nintendo via de Wii en de Nintendo DS. Ik was direct erg geïnteresseerd in het merk en deze interesse is in de afgelopen jaren alleen maar sterker geworden.

Geef een reactie