Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe Pokémon – Let’s Go trailers tonen Legendarische Pokémon

Pokémon Let's Go
Daarnaast zien we meer van de Pokémon GO-integratie en het trainingsproces.

Daarnaast zien we meer van de Pokémon GO-integratie en het trainingsproces.

Pokémon – Let’s Go, Pikachu/Eevee is nog maar twee maanden verwijderd van de releasedatum op Nintendo Switch. Vandaag zijn twee nieuwe trailers gedeeld waarin we de nieuwe Go Parks, het trainen van je Pokémon en de gevechten met drie Legendarische Pokémon zien. In de Go Parks kun je Pokémon die je hebt gevangen in Pokémon GO ontmoeten, ze proberen te vangen om aan je team toe te voegen en minigames spelen om Candy te verdienen. Naast het traditionele level-uppen met experience points kun je deze Candies gebruiken om je Pokémon sterker te maken.

Als laatste zien we Articuno, Zapdos en Moltres in actie. Anders dan gewone Wild Pokémon-gevechten in Let’s Go, moet je daadwerkelijk met deze drie legendarische vogels vechten. Nadat je hen verslagen hebt, kun je een Poké Ball gooien om ze proberen te vangen. Daarnaast zien we de Mythische Pokémon Mew, die exclusief beschikbaar is voor mensen die de Poké Ball Plus kopen. Net als in de mainline games kan Mew bijna elke aanval in de game leren.

De nieuwe trailers zijn hieronder te bekijken. Pokémon – Let’s Go, Pikachu/Eevee verschijnt op 16 november 2018 op Nintendo Switch.